Doorgaan naar de inhoud

Ouder- en jeugdsteunpunt

Een goede samenwerking tussen leerling, ouder(s) of verzorger(s) en school is belangrijk. Het ouder- en jeugdsteunpunt geeft duidelijke informatie én advies.

Ouder- en jeugdsteunpunt

Het onafhankelijke ouder- en jeugdsteunpunt beantwoordt dagelijks vragen van ouders en verzorgers als: hoe vind je een school die bij jouw kind past? Hoe bereid je je voor op het eerste 10-minutengesprek? En wat kun je doen als je het niet eens ben met een beslissing van school? Ook jij kunt veilig én gratis je vragen stellen.

Lees verder

Veelgestelde vragen basisonderwijs

Op deze pagina geven wij zo goed mogelijk antwoord op vragen die veel ouders en verzorgers hebben over passend onderwijs op de basisschool.

Veelgestelde vragen voortgezet onderwijs

Op deze pagina geven wij zo goed mogelijk antwoord op vragen die veel ouders en verzorgers hebben over passend onderwijs op de middelbare school.

Passend onderwijs

Er zijn leerlingen die extra hulp nodig hebben op school of soms onderwijs op een andere, speciale school (speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs of voortgezet speciaal onderwijs) krijgen. Dit noemen we passend onderwijs.

Op deze pagina zijn verschillende uitlegvideo’s en brochures te vinden over passend onderwijs, gemaakt door de Rijksoverheid.

Lees verder